Scroll to top

Mooiste Match bij Beursvloer Westland!

Stichting Klimkoord wint samen met Mieke Duindam | Interior Design,  Intergreen,  Van Dijk Flora en Hamifleur de prijs voor de Mooiste Match! Deze match was tijdens beursvloer Westland een mega match tussen meerdere bedrijven en de stichting Klimkoord. Samen met deze bedrijven gaat Mieke Duindam | Interior Design snuffelstages aanbieden aan jongeren met een autisme.

Beursvloer Westland

Beursvloer Westland

Omdat het evenement bedoeld is als ruilhandel tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven geeft Stichting Klimkoord alle bedrijven die meedoen voorlichting over deze bijzondere jongeren. Interessant want eigenlijk weet ik niet zoveel over autisme. En ik kan niet anders zeggen dan dat ik mij erop verheug om jongeren te laten zien wat mijn werk inhoudt. Het lijkt mij fantastisch om mijn enthousiasme over mijn werk over te kunnen brengen op deze jongeren. Wie weet kiezen zij uiteindelijk ook voor het vak interieurarchitect óf weten zij dat dit juist niet hun vakgebied is. Want ook dat hoort bij een stage. Ontdekken wat jou past.

Prijs Beursvloer Westland Mooiste Match met o.a. Mieke Duindam Interior Design

Prijs Beursvloer Westland Mooiste Match!

Mieke Duindam Interior Design heeft niet alleen met Klimkoord een match gemaakt. De eerste match werd gemaakt met Stichting KiMG die staat voor Kleine ingrepen Mooie Gevolgen. Deze stichting zet zich in om om mensen met weinig geld of psychische problemen een positieve wending in hun leven te geven.  Waardoor deze mensen een frisse (her)start kunnen maken. Stichting KiMG vroeg of ik mij wilde inzetten voor deze mooi stichting. En natuurlijk doe ik dat graag! Ik help met mijn interieuradvies graag mee met dat steuntje in de rug.

Prijs Beursvloer Westland Mooiste Match met o.a. Mieke Duindam Interior Design

Prijs Beursvloer Westland Mooiste Match!

Stichting Wonen Wateringen. Nóg zo’n mooie maatschappelijke organisatie. Wonen Wateringen wil mensen goed wil laten wonen, met name degenen die door hun inkomen, gezondheid of maatschappelijke positie onvoldoende in staat zijn zichzelf te redden op de woningmarkt. Ook voor deze stichting biedt Mieke Duindam | Interior Design een interieuradvies aan.

En dan is er nóg een geweldige match! De reddingsbrigade ‘s-Gravenzande wil graag het interieur van het verenigingsgebouw aanpakken en vroeg of Mieke Duindam | Interior Design hierbij iets kan betekenen. Om eerlijk te zijn lijkt mij dat helemaal geweldig! We hebben een hele leuke tegenprestatie verwacht waarover ik bij de uitvoering ervan later dit jaar meer zal vertellen.

Vitis Welzijn bedankt voor de organisatie van deze hele gezellige avond!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de uitvoering van alle matches? Hou hiervoor niet alleen mijn website, maar ook Facebook, Instagram en Twitter in de gaten!

Liefs Mieke Duindam

 

 

Author avatar

Mieke Duindam

http://www.miekeduindam.nl
Ik ben Mieke en werk als interieurarchitecte voor mijn eigen interieurstudio Mieke Duindam. Met passie ontwerp ik interieurs die zowel esthetisch als praktisch kloppen tot in detail. Met als doel een verbluffend resultaat.

Related posts

Post a Comment