Scroll to top

Verbouwing Villa – Wateringen

category: Advies, indeling, indelingsontwerp, interieuradvies, kleuradvies, lichtplan, make-over, ontwerp, resultaat, verbouwing

Verbouwing Villa – Wateringen

++ INTERIEURADVIES & BEGELEIDING VERBOUWING MASTER BEDROOM ++

Wauw wat is deze Master Bedroom gaaf geworden!!

Voor deze opdracht heb ik van de klant behoorlijk de vrije hand gekregen om een riante villa volledig te verbouwen. En wat is het ge-wel-dig geworden!! In de periode voorafgaand is er dan ook keihard gewerkt om alle plannen en ideeën, schetsen en ontwerpen te realiseren. Maar ook toen de verbouwing was gestart zijn er nog nieuwe plannen gesmeed naar de wensen van de opdrachtgever. Wat een teamwork!

Tijdens de verbouwing hield ik zicht op hoe alles verliep en stuurde waar nodig aan wanneer er vanuit de schilders, elektriciëns, tegelzetters, meubelmakers etc. vragen waren of beslissingen genomen moesten worden. Dit koppelde ik wanneer nodig door aan de opdrachtgever maar over het geheel genomen was deze hierin ontzorgt.

Niet alleen deze Master Bedroom is een plaatje geworden. Ook de fitnessruimte met een gigantische Wall Visual, de barruimte, de Master Bathroom en twee kinderbadkamers, de entree met een imposante kristallen “kroonluchter” en sierlijke trap met traploper, de heerlijke tuinkamer met de gezellige gashaard en de super relaxte loungebanken die hier op maat zijn gemaakt, de keuken die in de basis al heel mooi was maar nu volledig gemoderniseerd is, etc., etc.

Enne, mocht je ook je huis zo mooi willen laten verbouwen... ik ontwerp natuurlijk ook graag voor jou!

♡MD++

Task

Interieuradvies, begeleiding complete verbouwing

  • Date

    januari 1, 2019