Scroll to top

Verbouwing Villa – Wateringen

category: interieuradvies, make-over, verbouwing

Verbouwing Villa – Wateringen

++ INTERIEURADVIES & BEGELEIDING VERBOUWING ++

Wauw wat is deze Master Bedroom gaaf geworden!!

Voor deze opdracht heb ik van de klant behoorlijk de vrije hand gekregen om een riante villa volledig te verbouwen. En wat is het ge-wel-dig geworden!! De afgelopen maanden is er dan ook keihard gewerkt om alle plannen en ideeën, schetsen en ontwerpen te realiseren. Wat een teamwork!

We gaan zo snel mogelijk nog meer prachtige foto’s schieten van dit project want niet alleen deze Master Bedroom is een plaatje geworden. Ook de fitnessruimte met een gigantische Wall Visual, de barruimte, de Master Bathroom en twee kinderbadkamers, de entree met een imposante kristallen “kroonluchter” en sierlijke trap met traploper, de heerlijke tuinkamer met de gezellige gashaard en de super relaxte loungebanken die hier op maat zijn gemaakt, de keuken die in de basis al heel mooi was maar nu volledig gemoderniseerd is, etc., etc.

Dit alles wil ik jullie niet onthouden. Dus hou mijn website met portfolio in de gaten of blijf mij volgen op Instagram en Facebook!! Binnenkort volgt er absoluut meer! Enne, mocht je ook je huis zo mooi willen laten verbouwen... ik ontwerp natuurlijk ook graag voor jou!

♡MD++

Task

Interieuradvies, begeleiding complete verbouwing

  • Date

    januari 1, 2019