Scroll to top

Verbouwing sfeervolle woning Naaldwijk

category: Advies, indelingsontwerp, interieuradvies, interieurontwerp, kleuradvies, make-over, ontwerp, verbouwing

Verbouwing sfeervolle woning Naaldwijk

De huidige bewoners kregen de kans om deze vrijstaande woning te kopen aan de rand van Naaldwijk. Perfect omdat op de begane grond een slaapkamer met badkamer én inloopkast kon worden gecreëerd. Maar ook de fijne leefkeuken en grote woonkamer sluiten goed aan op de ruimte die ze graag voor ogen hadden om met de kinderen, kleinkinderen en vrienden heerlijke momenten te beleven. Jullie begrijpen het al, ik werd hier zelf ook met heel veel warmte ontvangen.

De bewoonster had zelf al een goed beeld van wat ze mooi vindt; maar hoe pas je dit toe? Ik mocht meedenken met de indeling, het kleur- en materiaalpalet en het uitzoeken van de meubels. Maar ook de lichtpunten liep ik nog even na. Een extra plank bij de haard met verlichting erin geeft de wand nu bijvoorbeeld veel meer sfeer.

We hebben gewerkt met een warm palet als roest, verschillende zandtinten en hout. Dit is gecombineerd met een rijke donkerblauwe kleur en juist een zilverblauwe tint. Een mooi contrast die voor veel sfeer zorgt en het interieur wat meer uitgesproken maakt.

Wat hebben we verder gedaan? De keuken was in de basis nog goed en heeft daarom een nieuwe frontjes gekregen in een warme kleur waardoor er ook meteen wat extra opbergruimte kon worden toegevoegd. Dit is uiteindelijk ook de plek geworden waar al het bezoek neerstrijkt voor een kopje koffie. De woonkamer is daarentegen de plek geworden waar tv wordt gekeken met de kleinkinderen of een spelletje wordt gespeeld aan de ronde eettafel.

Al met al een gezellige familiewoning met klasse!

♡MD++

  • Date

    september 1, 2022