Scroll to top

2-onder-1-kapwoning – Nieuw Craeyenburch – Nootdorp

category: in process, indelingsontwerp, interieuradvies

2-onder-1-kapwoning – Nieuw Craeyenburch – Nootdorp

++ IN PROCESS ++

Voor een mooie twee onder een kapwoning in Nootdorp is indelingsontwerp gepresenteerd van de begane grond. Deze woning heeft een geweldig groot hoekraam in de woonkamer die uitkijkt over het water. Daar moet ik als interieurarchitect natuurlijk iets origineels mee doen! Zo'n groot raam kom ik bij nieuwbouwwoningen niet zo vaak tegen. En inderdaad, alles wat net anders is dan bij een andere woning buit ik graag uit.

Verder bleek dit gezin erg te houden van leuke, onverwachte hoekjes en zochten ze naar een creatieve oplossing voor de standaard draaideur van de hal naar de woonkamer. Ik heb het ontwerp zo gemaakt dat de toegang naar de woonkamer wat spannender wordt door een stoere schuifdeur in een wand die we iets willen verplaatsen. Hiermee ontstaat er direct een prachtige nis met alle ruimte voor planken en zelfs een klein werkplekje voor de kinderen om even achter de laptop te kunnen kruipen om nog wat huiswerk te doen. Tenminste, dat maken we de ouders wijs ;-)

Tevens is de zithoek onderverdeeld in verschillende functie's. Zo heeft iedereen een plekje rondom de bank om naar de tv, tablet te kijken of heerlijk naar buiten te staren over het water.

De klant is razend enthousiast over de ontwerpen! En ook de kinderen kunnen niet wachten tot ze in die diepe vensterbank mogen relaxen met hun vriendjes en vriendinnetjes.

♡MD++

  • Date

    december 1, 2018