Scroll to top

Make over woning – Honselersdijk

category: interieuradvies, interieurontwerp, make-over

Make over woning – Honselersdijk

++ INTERIEURADVIES & BEGELEIDING ++

Voor een gepensioneerd echtpaar in deze prachtige vrijstaande woning met rieten dak in Honselersdijk mocht ik een complete make over maken én begeleiden. Dat betekend dat ik zorg voor de aanlevering van alle gegevens voor bijvoorbeeld de schilder. Maar ook het bestellen van de meubelen en woningstoffering hoort hierbij. Een heel leuk en intensief proces waarbij veel vertrouwen komt kijken. Ik kom als interieurarchitect regelmatig over de vloer om te kijken hoe alles verloopt en mijn telefoon staat altijd paraat om vragen van vakmannen te beantwoorden of om even langs te rijden om mee te kijken in de situatie.

De woning was ruim 20 jaar geleden ingericht in een Engelse stijl met de welbekende gebloemde gordijnen, meubels in voornamelijk de kleuren geel en rood en antieke meubels.

Deze klant wilde na al die jaren graag iets anders. De basis van de woning was nog steeds goed dankzij het goed onderhoud. Dus met grote portie lef en een flinke lik verf kon gewerkt worden aan een flinke make over. Het resultaat is woning die van binnen bijna niet terug te herkennen is. De prachtige houthaard is behouden gebleven. Maar alles eromheen ziet er totaal anders uit door een verfrissend kleurgebruik dat past bij de trends van nu. In dit ontwerp is veel kleur toegepast met in de basis de kleur blauw. Een kleur die bekend staat als koel. Dankzij verder alle warme materialen en kleuren is het een heel warm interieur geworden.

Onlangs zijn alvast een aantal foto's genomen van het resultaat. Binnenkort volgen er meer. Dus hou mijn website of social media in de gaten!

♡MD++