Scroll to top

Herenhuis Julia’s Eiland – Wateringen

category: in process, interieuradvies, lichtplan

Herenhuis Julia’s Eiland – Wateringen

++ IN PROGRESS ++

Een gezin met twee leuke meiden heeft mij gevraagd een interieurontwerp te maken voor hun nieuwe woning op Julia's Eiland in Wateringen. Voor hen is een indelingsontwerp gerealiseerd van de begane grond van dit herenhuis. Daarnaast is er ook een lichtplan gemaakt met een voorstel voor een aantal prachtige armaturen en een indeling van een spots waarmee de elektriciën zo aan de slag kan.

In dit ontwerp mocht een heerlijke grote loungebank niet ontbreken en is er gedacht aan prachtige materialen. Zoals een bijzondere wandbekleding van hout en glanzende gordijnen in een warmgrijze kleur. Wanneer er niet zozeer gebruik wordt gemaakt van uitgesproken kleuren is de uitdaging des te groter de verschillende kleurtinten op elkaar af te stemmen zodat koele, warme, donkere en lichte tinten mooi op elkaar zijn afgestemd en de woning in balans is. Een variatie van glans, mat, structuur en verfijning zorgen ervoor dat het interieur spannend wordt.

Op dit moment zijn de bewoners net in het bezit van de sleutel en wordt er nog volop verbouwd. Onlangs ben ik nog langgeweest om samen met de klant de plannen die zijn gemaakt nogmaals te bespreken op locatie en de kleuren definitief te bepalen voor de schilder. Ik kan je zeggen dat ik uit zie naar het eindresultaat, want als het ontwerp werkelijk wordt gerealiseerd zoals is bedacht wordt dit een plaatje!!

♡MD++

  • Date

    oktober 1, 2018