Scroll to top

Interieuradvies Hendrik Ido Ambacht

category: Advies, in process, indelingsontwerp, interieuradvies, interieurontwerp, kleuradvies, lichtplan, maatwerk, nieuwbouw

Interieuradvies Hendrik Ido Ambacht

++Compleet interieuradvies++

Voor deze nieuwbouwwoning in Hendrik Ido Ambacht ben ik al vanaf de koop van de woning betrokken voor het adviseren over de verschillende opties. Denk aan de lichtpunten, indeling, aanschaf van meubels en de kleuren- & materialen.

De woning wordt momenteel gebouwd en de oplevering staat gepland voor ongeveer september 2021. Daarna zal de woning verder worden aangekleed met een keuken, een stoere gietvloer en maatwerk meubilair. Er komt een prachtige bank te staan met een speciaal ontworpen hoogpolig karpet. De kleuren hiervoor zijn door ons samen met de leverancier samengesteld en passen helemaal bij het interieur. Dit wordt echt een eye-catcher op de strakke gietvloer! Heel gaaf!

Bij dit project gaat de meubelmaker verder aan de slag n.a.v. een schets voor een kastenwand die ik voor hen even snel had uitgewerkt. Het is zo ontzettend leuk als zo'n eerste idee ook echt verder in het plan wordt meegenomen en zelfs zal worden gemaakt. Rond december hopen we de puntjes op de i te kunnen zetten voor dit interieur en hoop ik jullie snel meer te kunnen laten zien!

♡MD++

  • Date

    september 1, 2021