Scroll to top

Interieuradvies Hendrik-Ido-Ambacht

category: Advies, in process, indelingsontwerp, interieuradvies, interieurontwerp, kleuradvies, lichtplan, maatwerk, nieuwbouw

Interieuradvies Hendrik-Ido-Ambacht

++Compleet interieuradvies & begeleiding++

Jongens wat is dit een heerlijk huis geworden!!! Voor deze nieuwbouwwoning in Hendrik-Ido-Ambacht ben ik al vanaf de koop van de woning betrokken voor het adviseren over de verschillende opties. Denk aan de lichtpunten, indeling, aanschaf van meubels en de kleuren- & materialen. En dat is altijd weer ontzettend leuk om te doen. Op die manier kunnen écht alle puntjes op de i worden gezet.

We zijn samen op pad geweest om de gietvloer uit te zoeken. Daarbij hebben we een XXL (!) maatwerk hoogpolig karpet in een eigen kleursamenstelling ontworpen. Het resultaat: een prachtig karpet die samen met de latjes op de wand een warme kern vormt van het huis. De chique bank in een lichte stof maakt het geheel helemaal af en geeft het interieur een stijlvolle touch.

Het lichtplan is compleet overgenomen vanaf de start van het project. Alle bijzondere plekken in de woning worden aangelicht. Denk aan de prachtige latjes op de wand, de ingetogen hanglampen boven het kookeiland met voldoende werk- en sfeerlicht. En juist de wat meer in het oog springende hanglampen boven de eettafel geven door de gekleurde glazen kappen heel warm licht. Spots en wandlampjes zorgen voor een fijne basisverlichting in de avond.

Bij dit project is de meubelmaker verder aan de slag gegaan naar aanleiding van een schets voor een kastenwand die ik voor hen even snel had uitgewerkt. Het is zo ontzettend leuk als zo'n eerste idee ook werkelijk verder in het plan wordt meegenomen. En daar staat hij dan. De kast geeft deze ruimte de sfeer van een bibliotheek. Een plekje waar je je even rustig kunt terugtrekken. Door de leren fauteuil van het Zwitserse merk De Sede is het echt een stoere plek geworden. En vormt het samen een mooie achtergrond gezien vanaf de zithoek, een echte eye-catcher. Omdat de keuken en kaste beiden donker van kleur zijn brengt dit een balans in de woning. Daarnaast geven de donkere kleuren het interieur lekker wat extra pit. En dat past altijd heel goed bij zo'n leuk gezin. Ik wens ze dan ook nog heel lang veel woonplezier toe.

Bedankt voor het vertrouwen!

♡MD++

  • Date

    september 1, 2022