Scroll to top

Decorum – World Horti Center

category: Advies, in process, indeling, interieuradvies, kleuradvies, maatwerk, ontwerp, signing

Decorum – World Horti Center

++ IN PROCESS ++

Voor het nieuwe kantoor van telersvereniging Decorum in het World Horti Center in Honselersdijk (Westland) heb ik een geweldig ontwerp gemaakt dat op dit moment wordt gerealiseerd.

Het ontwerp is overduidelijk Decorum en bestaat onder andere uit een praktische indeling voor het kantoor, de kantine en de vergaderruimte met onder andere maatwerk meubels, wandbekleding + de signing door de bedrijfsruimte.

Voor de nieuwsgierigen onder ons alvast een tipje van de sluier:
- Tijdens de bouw moest een wand van 8 meter lang bij 360 cm hoog (!) moest meer stabiliteit krijgen. Dankzij een ontwerp met nisjes waar in gezeten kan worden met daarboven een prachtige plantenpresentatie uit het grote assortiment van Decorum gaat dit lukken. Dit wordt echt prachtig!
- De vergaderruimte moest sober, er moet immers gewerkt worden is het motto. Met subtiele details en een ruimte in de vorm van een kas wordt deze ruimte écht bijzonder en ben je duidelijk op bezoek bij Decorum.
- In het kantoor zelf komt een stoere maatwerk presentatiekast waarin de planten en bloemen gepresenteerd zullen worden.

Kortom, het kantoor van Decorum ademt zometeen ook écht Decorum. Wordt vervolgd...

♡MD++

  • Date

    januari 1, 2018