Scroll to top

interieuradvies-zakelijk

Interieuradvies - zakelijk

Advies voor o.a. winkelinrichting, horeca, kantoor of salon

Het interieur is het visitekaartje van jouw bedrijf. De gebruiker is dé inspiratiebron voor het interieur. Een prettige omgeving is belangrijk. Mieke weet als geen ander een interieur te creëren dat klopt met jouw visie. Zin om jouw bedrijf een boost te geven?

Geen tijd om zelf de verbouwing te regelen of vind je het gewoon teveel gedoe en geef je dit liever uit handen zodat jij je kunt richten op je eigen zaken? Laat dit dan over aan Mieke Duindam en je zult de verbouwing met veel plezier meebeleven. Zij weet met haar ruime ervaring en enthousiasme als geen ander waar te beginnen en bij de realisatie de taken bij de juiste vakmensen aan te sturen met zicht op een reële planning.

te creëren dat klopt met jouw visie. Zin om jouw bedrijf een boost te geven?

Kies jouw type bedrijf.

Welke factoren zijn voor jouw onderneming belangrijk?

Winkel

Het interieur is het visitekaartje van jouw winkel moet een goede eerste indruk achterlaten. Jouw beoogde doelgroep zorgt dan ook als inspiratiebron voor het interieur. Klanten moeten zich direct vertrouwd voelen bij jouw bedrijf. Jouw bedrijfsvisie is dan ook ontzettend van grote betekenis. Belangrijke factoren zijn concept, optimale merkpresentatie en koopgedrag.

Horeca

Horeca inrichting vraagt om een aanpak waarbij gastvrijheid en gebruiksgemak voorop staan. Mieke Duindam biedt een passend interieurontwerp met materiaaladvies voor jouw kantine, koffietentje, café, restaurant of Bed & Breakfast. Belangrijke factoren zijn budget, duurzaamheid, akoestiek en ergonomie.

Kantoor

Werken en wonen lopen steeds meer door elkaar heen. Thuiswerken, flexplekken; de tijd waar we nu in leven vraagt om een inspirerende omgeving waarbij een interactie is tussen volledige focus op het werk en de dynamiek tussen collega’s. Mieke Duindam kan een belangrijke bijdrage leveren aan de beleving van de werkomgeving. Een kantoor speciaal ontworpen volgens de visie van het bedrijf inspireert en motiveert. Het maakt het personeel trots om in zo’n prettige omgeving te mogen werken. Belangrijke factoren zijn ergonomisch, flexibel en interactie.

Salon

Jouw klant komt in de salon bij jou om zich te ontspannen en zich te laten verwennen. De ruimte moet energiegevend zijn en vertrouwd aanvoelen. Comfort en luxe dat is wat het interieur moet uitstralen. Belangrijke factoren zijn tevens kwaliteit, persoonlijke aandacht en rust.

Werkwijze

Voor een aanpassing of een volledig interieurplan doorloopt Mieke Duindam een aantal stappen.

Fase

01.

Oriëntatie & Inventarisatie

Het vrijblijvende inventarisatiegesprek vindt (het liefst) plaats op de locatie zodat direct gekeken kan worden naar de mogelijkheden. Dit kan gaan over een volledig plan, of een aanpassing van de huidige inrichting. Voor Mieke Duindam is het dan vooral luisteren naar jou als ondernemer. Want niets is belangrijker dan dat jouw bedrijfsvisie en doelgroep helder moeten zijn zodat het ontwerp écht het visitekaartje zal vormen van het bedrijf

fase

02.

Concept & Ontwerp

Bij een akkoord voor verdere ontwerpplannen zal alles worden ingemeten en zal een nieuwe afspraak ingepland worden voor de presentatie van het concept en het ontwerp. Alle afgesproken onderdelen zullen worden gepresenteerd en wanneer nodig in een volgend gesprek worden bijgesteld.

fase

03.

Uitvoering & Begeleiding

De uitwerking van het definitieve plan vormt tevens de start van de realisatie en een efficiënte planning. Gedetailleerde tekeningen waar de vakman direct mee aan de slag kan zullen worden uitgewerkt. Mieke Duindam kan veel zorgen en tijd uit handen nemen door aanspreekpunt te zijn voor deze vakmensen en zorgt tevens voor waarborging van het concept.

fase

04.

Afronding & Styling

Wanneer de verbouwingsperikelen achter de rug zijn rest alleen nog de styling van de ruimte. Mieke Duindam maakt hiervoor een plan dat ervoor zorgt dat de bijzondere accenten van de verbouwing nog beter tot hun recht zullen komen. Bij de styling zullen tevens foto’s worden gemaakt die op je kunt gebruiken op jouw sociale media kanalen en website.

Good to Know

Jouw wensen staan centraal. Mieke Duindam adviseert over logische routing, een heldere indeling en het gebruik van de juiste materialen en details. Met haar professionele blik, kennis en creativiteit straalt jouw bedrijfsinrichting uit waar het voor staat!

Mieke Duindam Interior Design

Conceptmatig denken

Focus

Mieke Duindam bedenkt een interieurconcept waarbij alle facetten samenkomen, passend bij jouw bedrijfsvisie.

Verrassende oplossingen

Waar voor je geld

Oplossingen aandragen waar je zelf nog niet aan gedacht had, dat is één van de belangrijkste taken waar Mieke Duindam zich voor jou inzet.

Compleet plan

Praktisch

Plannen die direct naar de aannemer, bouwmaatschappij of vakman kunnen. Dat is pas snel schakelen!

Oog voor detail

Verfijnd

Mieke Duindam denkt groots maar ook klein. Details bepalen het kwaliteitsniveau.

Graag hoor ik van je

Contactgegevens

 • Adres (alleen op afspraak):

  Vredebestlaan 51, 2685 AM, Poeldijk, Nederland
 • Email:

  info@miekeduindam.nl
 • Telefoon:

  +31 (0)6 145 68 100
 • Website:

  http://www.miekeduindam.nl

Bel +31 (0)6 14 568 100 of mail Mieke Duindam

Laat een berichtje achter