Scroll to top

interieuradvies-particulier

Interieuradvies - particulier

Advies voor woningen

Mieke Duindam Interior Design staat voor ontwerpen en creëren. Puur en functioneel. Met veel aandacht voor detail, materiaal en de juiste verhoudingen. Maar vooral aandacht voor jou, een interieur of bedrijfsconcept of iets kleins. Altijd met passie zoekend naar het perfecte samenspel om een verrassend resultaat neer te zetten.

Geen tijd om zelf de verbouwing te regelen of vind je het gewoon teveel gedoe en geef je dit liever uit handen? Laat dit dan over aan Mieke Duindam en je zult de verbouwing met veel plezier meebeleven. Zij weet met haar ruime ervaring en enthousiasme als geen ander waar te beginnen en bij de realisatie de taken bij de juiste vakmensen aan te sturen met zicht op een reële planning.

Mieke Duindam | Interior Design

Werkwijze

Voor een aanpassing of een volledig interieurplan doorloopt Mieke Duindam een aantal stappen.

fase

01.

Oriëntatie & Inventarisatie

Bij een eerste afspraak worden jouw interieurwensen besproken. Dit kan gaan over een volledig plan, maar ook alleen over een aanpassing van de huidige inrichting. Tijdens dit gesprek wordt helder waar het interieurontwerp aan moet voldoen, welke knelpunten er zijn en waar behoefte aan is.

Er wordt besproken met welke stappen tot het ontwerp gekomen kan worden en de mogelijkheden tot verbouwen. Tevens bespreken we de verscheidene werkzaamheden die Mieke Duindam voor jou kan betekenen.

fase

02.

Concept & Ontwerp

Bij een akkoord voor verdere ontwerpplannen zal alles worden ingemeten voor het maken van de eerste ontwerptekeningen. Er zal een nieuwe afspraak ingepland worden voor de presentatie van het concept en het interieurontwerp. Alle afgesproken onderdelen zullen worden gepresenteerd aan de hand van een moodbord/een presentatie met voorbeelden/schetsen. Hierbij is uw feedback van harte welkom  en bespreken we alle mogelijkheden uitgebreid met elkaar door en kunnen ideeën waar nodig worden bijgesteld. Hierna volgt het uitwerken van het definitieve ontwerp en een eindpresentatie. Mocht u dit willen dan kunnen er zelfs prachtige 3D tekeningen gemaakt worden zodat u precies ziet hoe alles er uit komt te zien.

fase

03.

Shoppen

Veel klanten vinden het heel prettig om aan de hand te worden genomen en samen op pad te gaan om alle materialen nog beter te bekijken en dieper in te gaan op alle mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld een natuursteen uitzoeken met een unieke geaderde tekening en kleur. Het maakt het interieur nog persoonlijker. Maar vergeet ook niet het shoppen van de nieuwe meubels, verlichtingsarmaturen en stoffering. Het is heel fijn om een bank eerst eens geprobeerd te hebben of eventueel nog alternatieve interieurstoffen gezien te hebben. Hiervoor ben ik bekend met verschillende winkels en inkoopcentra waar ontzettend veel leveranciers gepresenteerd staan in verschillende prijsklassen van kwalitatief prima tot high end.

fase

04.

Uitvoering & Begeleiding

De technische uitwerking van het definitieve plan vormt tevens de start van de realisatie en een efficiënte planning. Gedetailleerde tekeningen waar de vakman direct mee aan de slag kan zullen worden uitgewerkt. Zoals het lichtplan voor de elektriciën, de tekeningen voor de meubelmaker en bepalen we de technische aspecten zoals bijvoorbeeld het exacte type deur en deurgreep. Hierbij kan ook het maken van het bestek behoren en het aanvragen van offertes. Mieke Duindam kan veel zorgen en tijd uit handen nemen door aanspreekpunt te zijn voor deze vakmensen en zorgt tevens voor waarborging van het concept.

fase

05.

Afronding & Styling

Wanneer de verbouwingsperikelen achter de rug zijn rest alleen nog de styling van de ruimte. Mieke Duindam kan hiervoor een plan maken dat ervoor zorgt dat de bijzondere accenten van de verbouwing nog beter tot hun recht zullen komen. Denk hierbij ook aan planten, accessoires, etc. Wanneer dit mag worden er vervolgens foto’s gemaakt van het resultaat om te plaatsen op alle sociale mediakanalen.

Good to Know

Jouw wensen staan centraal. Mieke Duindam adviseert over logische routing, een heldere indeling en het gebruik van de juiste materialen en details. Met haar professionele blik, kennis en creativiteit ontstaat een interieur die jouw stijl reflecteert waardoor het niet anders kan dan dat jij je daarin helemaal thuis zult voelen.

Mieke Duindam Interior Design

Conceptmatig denken

Focus

Mieke Duindam bedenkt een interieurconcept waarbij alle facetten samenkomen, passend bij jouw leefstijl.

Verrassende oplossingen

Waar voor je geld

Oplossingen aandragen waar je zelf nog niet aan gedacht had, dat is één van de belangrijkste taken waar Mieke Duindam zich voor jou inzet.

Compleet plan

Praktisch

Plannen die direct naar de aannemer, bouwmaatschappij of vakman kunnen. Dat is pas snel schakelen!

Oog voor detail

Verfijnd

Mieke Duindam denkt groots maar ook klein. Details bepalen het kwaliteitsniveau.

Graag hoor ik van je

Contactgegevens

 • Adres (alleen op afspraak):

  Vredebestlaan 51, 2685 AM, Poeldijk, Nederland
 • Email:

  info@miekeduindam.nl
 • Telefoon:

  +31 (0)6 145 68 100
 • Website:

  http://www.miekeduindam.nl

Bel +31 (0)6 14 568 100 of mail Mieke Duindam

Stel jouw vraag.