Scroll to top

Losse interieur adviespakketten

Kies jouw basis interieurpakket

Mieke Duindam biedt naast maatwerk advies ook een aantal adviespakketten aan. Makkelijk en met heldere afspraken. En ontzettend leuk om cadeau te geven als vriendengroep, familie of aan je partner!

Met haar jarenlange ervaring heeft Mieke Duindam veel mensen ontmoet die vertelden dat ze de stap naar een interieurarchitect te groot vinden. Bang om tegen hoge kosten aan te lopen en de controle uit handen te geven.

Om de drempel te laten verdwijnen zijn door Mieke Duindam een aantal leuk geprijsde interieur basispakketten samengesteld. Want soms is een uitgebreid traject niet nodig en wil je gewoon even op weg geholpen worden door een professional.  Het Warming Up-advies is dan perfect voor jou. Of bekijk hieronder één van de andere pakketten. Na het bezoek rekenen we af en kun je verder zelf aan de slag.

 

Prijzen zijn vanafprijzen per ruimte/etage. Afhankelijk van de grootte. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om de kosten voor jouw advies te bespreken.

Inrichtingsplattegrond

Weten waar alles komt te staan.

395

incl. 21% btw, excl. reiskosten

Gaan jullie naar een nieuwe woning en wil je graag alle bestaande meubelen meeverhuizen? Denk dan eens aan alleen het laten uitwerken van een plattegrond met jouw meubels. Mieke Duindam werkt drie verschillende opstellingen uit en zal je uitleggen wat de functioneel gezien de voor- en nadelen zijn bij elk ontwerp. Een leuke manier om te ontdekken hoe de meubels in de nieuwe woning neergezet zouden kunnen worden en wat de verrassende mogelijkheden kunnen zijn.

 • 3 verschillende indelingen

 • Voor- en nadelen vergelijken

 • Doelgericht

Twee wordt één pakket

Advies samenvoegen van 2 interieurs

450

incl. 21% btw, excl. reiskosten

Samenwonen? Grote kans dat jullie allebei je eigen smaak én inboedel hebben. Het zal daarom geen verrassing zijn dat er ergens concessies gedaan zullen moeten worden. Dat kan lastig zijn want sommige spullen zijn je dierbaar en de stijl die je had in je eigen huis is echt jouw smaak. Mieke Duindam helpt je op weg om samen een nieuwe stijl te creëren waarin jullie je allebei thuis zullen voelen.

 • 2=1

 • Verrassende oplossingen

3D-tekening woning

Alvast rondneuzen in je woning?

595

incl. 21% btw, excl. reiskosten

Ben je van plan een nieuwbouwwoning/appartement te kopen en zou je alvast een blik binnen willen werpen? In navolging op het advies dat reeds is gemaakt d.m.v. een 2d-plattegrond kan een 3D-tekening gemaakt worden. Wandel samen alvast door de ruimte en bekijk hoe deze eruit komen te zien. Handig, want je kunt tot in detail de woning inrichten en zien wat het resultaat wordt. Tevens kan, een daglichtstudie gemaakt worden waarin te zien is hoe de zon opkomt en om de woning heen draait en kan (optioneel, meerprijs) het verlichtingsplan in de 3D-tekening gepresenteerd worden. Deze tekening geeft een goed beeld van het resultaat en dat geeft zekerheid.

 • kijk alvast rond in je woning

 • goed beeld van het plan

Indelingsonderzoek

Wat is mogelijk in mijn nieuwe woning?

285

incl. 21% btw, excl. reiskosten

Wil je verhuizen naar een nieuwbouwwoning/appartement en ben je benieuwd of je bijv. een kookeiland kwijt kunt zonder concessies te doen met de rest van de ruimte? Mieke Duindam komt bij je langs en kan direct aan de hand van de plattegrond en jullie eisen/wensen bekijken wat de mogelijkheden zijn. Bekende vraagstukken zijn “Wat kunnen we in de toekomst met de zolderetage als de gezinssituatie veranderd” en “Is er genoeg ruimte voor een bank voor het hele gezin?”. Tijdens de afspraak pakt Mieke Duindam de schetsrol erbij en ontvang je direct duidelijkheid. Fijn, want dan kun je je alvast verder oriënteren. Wist je dat de maatvoering van meubels in de tekeningen die worden uitgegeven door de bouwmaatschappij/makelaar vaak niet overeen komen met de interieurs waar we nu het liefst in leven? Logisch eigenlijk want deze tekeningen zijn vaak niet gebaseerd op trends en nieuwe ontwikkelingen op interieurgebied.

 • werkelijke afmetingen

 • direct advies en duidelijkheid

Cadeautip!

Warming Up - advies

Kort maar krachtig help ik je op weg naar jouw perfecte doel!

285

incl. 21% btw, excl. reiskosten

Barst je van de inspiratie, maar is het allemaal wat te veel? Dan wil je misschien gewoon even op weg geholpen worden door een professional die net even verder met je doordenkt over de details, een plan van aanpak, orde op zaken stelt en met jou knopen doorhakt? Na 1,5 uur weet jij genoeg om zelf verder te gaan. Kies dan voor het Warming Up - advies!

 • Ik kom bij je thuis langs

 • Na 1,5 uur weet je alles

 • Lage kosten

Spots On - advies

Verlichtingsplan voor bijv. woonkamer.

295

incl. 21% btw, excl. reiskosten

Al eens nagedacht over de juiste plek voor spots, wandarmaturen, hanglampen? Zit het lichtpunt niet op de juiste plek? Of wil de aannemer weten waar alle lichtpunten moeten komen en heb je geen idee waar dan? Een speciaal voor jou ontworpen verlichtingsplan door Mieke Duindam zorgt ervoor dat jouw interieur gaat sprankelen en jouw gasten versteld staan van de gezellige sfeer in huis wanneer 's avonds de lampen aan gaan. Stuur een plattegrond en een aantal foto's toe en Mieke bezorgt jou binnen een week een fantastisch plan waarmee je aan de slag kan of naar de aannemer kunt!

 • Easy & snel per mail starten

 • Voldoet aan alle praktische eisen

 • Digitaal plan dat direct naar de aannemer kan

Veel gestelde vragen,

Kan ik Mieke Duindam ook inhuren op basis van uurloon?

Ja dit kan. Zeker bij een maatwerk project is dit voor jou interessant. Maar ook als je liever met een door jou zelf bepaald budget wilt werken kunnen we samen afspreken wat Mieke Duindam daarbinnen voor jou kan betekenen.

Voorafgaand aan de werkzaamheden kan een schatting van het aantal uren gemaakt worden. Tussentijds word je op de hoogte gehouden van de stand van zaken zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

We hebben een nieuwbouwwoning waarbij alle stroompunten in het plafond al vast staan. Heeft een verlichtingsplan dan nog wel zin?

Nou en of! Juist dan is de uitdaging des te groter om het licht op die plekken te krijgen waar dit nodig is. Vaak staat bijvoorbeeld de eettafel net niet onder het lichtpunt of is die ene hoek altijd zo donker. Een goed doordacht lichtplan geeft echt een meerwaarde als ’s avonds de verlichting aan gaat. Mieke Duindam kan bij je langskomen om de ruimte te bekijken en jou te adviseren.

Ik woon in Utrecht, kan Mieke Duindam hier ook langskomen voor advies?

Mieke Duindam rijdt graag het land door. Buiten Poeldijk wordt een reiskostenvergoeding van € 0,45 per km gerekend.

PAST EEN INTERIEURARCHITECT WEL BIJ ONS?

Mieke Duindam heeft met haar jarenlange ervaring veel mensen ontmoet die vertelden dat ze de stap naar een interieurarchitect te groot vinden. Bang om tegen hoge kosten aan te lopen en de controle uit handen te geven.

Om de drempel te laten verdwijnen biedt Mieke Duindam een aantal scherp geprijsde interieurpakketten aan. Want soms is een uitgebreid traject niet nodig en wil je gewoon even op weg geholpen worden door een professional.  Het Warming Up-advies is dan perfect voor jou. Of bekijk één van de andere pakketten. Na het bezoek rekenen we af en kun je verder zelf aan de slag.

Is er geen tijd om zelf de verbouwing te regelen of vind je het gewoon teveel gedoe en geef je dit liever uit handen? Laat dit dan over aan Mieke Duindam en je zult de verbouwing met veel plezier meebeleven. Maak dan eerst een vrijblijvende afspraak om al jouw wensen te bespreken en kan er een inzicht in de kosten gegeven worden.

Mieke Duindam Interior Design

Geen tijd om alles zelf uit te zoeken en te regelen of vind je het gewoon teveel gedoe en geef je dit liever uit handen? Laat dit dan over aan Mieke Duindam en je gaat het creëren van een nieuwe woon- of werkomgeving met veel plezier meebeleven. Zij weet met haar ruime ervaring en enthousiasme als geen ander waar te beginnen en bij de realisatie de juiste vakmensen aan te sturen met zicht op een reële planning.

Particulier

Particulier

Met jou als inspiratie wordt de beste versie van jouw woning ontworpen. Passend bij jouw wensen én levensstijl. Mieke weet als geen ander te creëren wat jij voor ogen hebt. Laten we aan de slag gaan!

Meer informatie
Zakelijk

Zakelijk

Het interieur is het visitekaartje van jouw bedrijf. De beoogde doelgroep is dé inspiratiebron voor het interieur. De klant moet zich direct vertrouwd voelen bij jouw bedrijf. Mieke weet als geen ander een interieur te creëren dat klopt met jouw visie. Zin om jouw bedrijf een boost te geven?

Meer informatie
Overige diensten

Overige diensten

Als ontwerper is Mieke Duindam veelzijdig en denkt ze groots maar ook heel klein. Heb je een vraag over het ontwerpen van een maatwerk meubel, een concept, eventstyling, een product of iets heel anders. Mieke Duindam bespreekt graag jouw specifieke wens!

Meer informatie

Blije klanten

Wij ervoeren de samenwerking als relax en aangenaam, maar toch professioneel. Wij zijn tevreden van je werk en hebben van anderen al veel complimenten gekregen over de inrichting van het appartement.

- Echtpaar uit Beglië

Compleet advies voor de verbouwing & inrichting

Mieke heeft al meerdere keren voor mij advies gegeven in zowel zakelijk als privé interieur waar ik heel blij van werd! Ze is erg enthousiast en heel goed in haar vak.

- Shirley uit 's-Gravenzande

Divers advieswerk

We willen jou bedanken voor alle advies en meedenken gedurende de afgelopen jaren. Het huis is er zeker op vooruitgegaan!

- Familie uit Delft

Advies, begeleiding verbouwing en realisering van A-Z voor slaapkamer, hal en werkkamer.

Dank voor al je inspanningen en adviezen.

- Dhr. T. uit Rijswijk

Advies styling nieuwbouwwoning

Word jij de volgende blije klant?

- Neem contact op voor een afspraak!

Tel.nr. +31 (0)6 145 68 100

Let's talk!

Neem contact op per mail of bel +31 (0)6 14 568 100