Scroll to top

Mieke Duindam | Interior Design tweede bij Rabo Start Award

Wauw!! Mieke Duindam | Interior Design, mijn bedrijf, tweede bij de Rabo Start Award!! Geweldig! Het is fantastisch dat professionals en ondernemers geloven in mijn bedrijf, en dat ze mij dan zelfs de tweede plaats gunnen is helemaal fantastisch. De prijs is een heel groot compliment.

Donderdagavond 28 september was een avond vol inspiratie voor ruim 40 startende ondernemers op het startersevent van Rabobank Westland. En natuurlijk was ik daar als startende ondernemer ook bij aanwezig. Het officiële programma werd afgesloten met de uitreiking van de eerste Rabo Start Award. In samenwerking met Dool Industries en De Winter Logistics is deze prijs in het leven geroepen om startende ondernemers te stimuleren en hen verder op weg te helpen met het bedrijf.

Rabo Start Award Rabobank Westland Mieke Duindam Interior Design

Waarom won ik die prijs?

De jury vond dat ik een “Goede focus op een bepaald deel van de markt” heb, daarnaast vonden ze “Het model wat je bedacht hebt is leuk, spreekt ons aan’, en “Alles ziet er strak uit. Website, logo, prima in orde!”.  Erg mooie complimenten dus!

En wat gebeurde er verder die avond? Wouter Staal van Yoghurt Barn vertelde die avond vol passie over zijn ondernemersavontuur. Yoghurt Barn is een ontbijt- en lunchroom met diverse vestigingen in grote steden waarbij je zelf je Yoghurt samen kunt stellen. Heel vernieuwend en tof om te horen en hoe hij groots durft te denken… ik werd er stil én enthousiast van. Met zoveel bezieling ben ik ook mijn bedrijf gestart en ik hoop over een aantal jaar óók nog steeds met zoveel enthousiasme aan de slag te zijn.

Mieke-Duindam-Rabo-Start-Award-Westland

Wat is de prijs?

Deze ondernemersprijs: een jaar lang ondersteuning van het ondernemersklankbord. Tijdens dit jaar wordt ik begeleid door oud ondernemers en krijg ik advies, kan ik overleggen en problemen waar ik als ondernemer tegenaan loop voorleggen. Heel fijn!

En verder?

Na deze avond stonden er berichten op allerlei social media en in de krant. Het voelt wel heel bijzonder als je Mieke Duindam | Interior Design  in de krant ziet staan. Een mooie promotie van mijn bedrijf, ik kan niet anders zeggen.

Rabo-Start-Award-Westland-Poeldijk-Mieke-Duindam

Zie hier ook een film van de avond:

Film Rabobank Westland Startersevent

En nu weer terug naar de orde van de dag. Er liggen een paar mooie opdrachten op stapel waar ik heel veel zin in heb.

Liefs Mieke

 

 

 

 

 

Author avatar

Mieke Duindam

http://www.miekeduindam.nl
Ik ben Mieke en werk als interieurarchitecte voor mijn eigen interieurstudio Mieke Duindam. Met passie ontwerp ik interieurs die zowel esthetisch als praktisch kloppen tot in detail. Met als doel een verbluffend resultaat.

Post a Comment