Scroll to top

Winactie Warming-Up interieuradvies

Actie Facebook Mieke Duindam Interior Design

 

Ben je net verhuisd of kan jouw woning wel een boost gebruiken? Mieke Duindam geeft een Warming-Up advies weg t.w.v. € 95,00*!!

Heel fijn in deze tijd van jaar waarin we ons klaarmaken voor de herfst die komen gaat. We zitten dan weer vaker binnen, dan wil je toch dat het huis helemaal naar je zin is? Dit is echt het perfecte moment om daarmee te starten!

 

WAT IS HET WARMING-UP ADVIES PRECIES?

Barst je van de inspiratie, maar is het allemaal wat te veel? Dan wil je misschien gewoon even op weg geholpen worden door een professional die net even verder met je doordenkt over de details, een plan van aanpak, orde op zaken stelt en met jou knopen doorhakt? Ik kom bij je thuis langs om jouw interieur te bespreken en direct concrete ideeën te geven. Na 1,5 uur weet jij genoeg om zelf verder te gaan.

verfrissend + krachtig + vrijblijvend

Met mijn jarenlange ervaring als interieurarchitecte heb ik vaak van klanten gehoord dat er bij een nieuwe woning of renovatie/verbouwing zoveel op je af komt. Ik ga dan ook graag de uitdaging aan om jouw ideeën naar een hoger level te tillen waardoor het eindresultaat verbluffend zal zijn. Herkenbaar is bijvoorbeeld: “ik vind zoveel leuk, hoe maak ik daar één geheel van”.

Tijdens het Warming-Up advies spreek ik graag met je af om jouw vragen te beantwoorden.

HOE DOE IK MEE AAN DE ACTIE?

Heb je het idee dat jouw woning toe is aan een verandering? Of ken je iemand die gaat verhuizen en nog wel wat interieuradvies kan gebruiken? Like én deel mijn Facebookpagina @miekeduindaminteriordesign en tag die vrienden die je graag een interieuradvies cadeau zou willen doen en waarom.

En wil je meer kans maken? Volg dan ook mijn Instagramaccount @miekeduindam

De actie loopt tot 15 september. De winnaar ontvangt van mij persoonlijk bericht.

Mieke-Duindam-Interior-Design-interieurontwerp-

EN ALS IK NU DIRECT INTERIEURADVIES WIL?

Op mijn website bied ik diverse laagdrempelige interieuradviespakketten aan. Kijk of er een pakket voor jou tussen zit en als dit niet zo dan stel ik er graag onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee één voor je samen. Bel mij gerust om jouw vragen te bespreken of om alvast een afspraak in te plannen. Of het nu om een kleuradvies in een bestaand interieur gaat, een indelingsplan voor een nieuw pand of een grote verbouwing betreft, alle vragen zijn welkom: 06 – 145 68 100 of mail naar info@miekeduindam.nl

Jouw stek, mijn inspiratie

Mieke Duindam

 

 

Author avatar

Mieke Duindam

http://www.miekeduindam.nl
Ik ben Mieke en werk als interieurarchitecte voor mijn eigen interieurstudio Mieke Duindam. Met passie ontwerp ik interieurs die zowel esthetisch als praktisch kloppen tot in detail. Met als doel een verbluffend resultaat.

Post a Comment