Scroll to top

Welkom!

 

Mieke Duindam Interior Design
Welkom op mijn website!

Vandaag is hij dan gelanceerd. Ik heb lang naar dit moment uitgekeken.  Het is spannend én ontzettend leuk tegelijk. Het voelt daarnaast ook als de lancering van mijn bedrijf, wat helemaal geweldig is!

Door een lieve vriendin werd ik vandaag al verrast met een mooie bos bloemen. Thanks Suus!! Tja, en dan voelt het ineens ook wel erg officieel. Trots deelde ik ook mijn visitekaartje met haar en klets je wat over wat mij het komende jaar allemaal te wachten staat. En dan realiseer je je dat een droom is uitgekomen. Een geweldig gevoel!

Wie mij een beetje kent weet dat ik het liefst alles beetpak. Genoeg plannen dus nog op stapel, maar daarover later dit jaar meer. Vanaf nu doen wat ik altijd al deed. Ontwerpen en creëren. Werken met interieurs. Mensen zich thuis laten voelen in hun eigen huis of in hun werkomgeving. Met passie zoeken naar het perfecte samenspel om jou te verbluffen als het resultaat daar is. Het blijft elke keer weer leuk om te zien hoe blij mensen worden van een fijne leefomgeving.

De website bouwen was een grote belevenis op zich. En dat voor iemand die eigenlijk heel handig is met allerlei computertekenprogramma’s. Vraag mij een 3D fotorealistische tekening te maken en hij is daar. Bij het maken van een website blijken toch weer hele andere dingen te komen kijken. En nu is hij af. Wauw! Het is gelukt! In ieder geval ben ik enthousiast en ik hoop jij ook!

Kijk lekker rond op mijn site en neem zeker contact met mij op als iets wilt weten of bespreken. Enne, mocht een link nog niet werken. Bel om mail me gerust: +31(0)6 145 68 100 of info@miekeduindam.nl

Liefs,

Mieke Duindam

Author avatar

Mieke Duindam

http://www.miekeduindam.nl
Ik ben Mieke en werk als interieurarchitecte voor mijn eigen interieurstudio Mieke Duindam. Met passie ontwerp ik interieurs die zowel esthetisch als praktisch kloppen tot in detail. Met als doel een verbluffend resultaat.

Post a Comment